Inschrijvingen

Ondersteuning


Er zijn ook steeds mogelijkheden voor financiële ondersteuning indien dit nodig is. Zo kan iedereen naar de Chiro komen en zeker mee op kamp! Voor meer info kan je het beste een mailtje sturen naar info@chiro-elsum.be


UiTPAS

Achter de schermen zijn wij hard aan het werken om UiTPAS partner te worden, dit geeft voor iedereen extra voordelen! Daarom zullen wij vanaf nu alvast de UiTPAS nummer vragen. Op het moment van inschrijven nog geen UiTPAS, maar voor de activiteit start wel eentje aangevraagd? Stuur de UiTPAS nummer dan nog zeker door naar info@chiro-elsum.be en dan zorgen wij dat alles nog geregeld wordt!

Meer info over de UiTPAS kan je hier terug vinden!


Welke voordelen zijn er bij Chiro Kringel Elsum?

In het bezit van een UiTPAS met kansentarief krijg je een korting van maar liefst 80% van het inschrijvingsgeld voor het werkjaar, ledenweekend en kamp.

Iedereen met een UiTPAS zal ook punten kunnen sparen bij ons, deze kunnen dan gebruikt worden om korting, gratis tickets of gadgets te krijgen bij UiTPAS partners in Vlaanderen. 

Inschrijving Chirojaar 2023 - 2024

Wat kost een Chirojaar? 

Een Chirojaar bij Chiro Kringel Elsum kost €40,00 per lid, indien je een  UiTPAS met kansentarief hebt betaal je maar €8.
Iedereen kan twee zondagen komen proberen om te zien of ze het leuk vinden, maar dat is eigenlijk gegarandeerd! 😉

Na tweemaal te komen proberen, verwachten we dat je uw zoon/ dochter inschrijft. 

Inschrijvingen Kamp

Wat kost een kamp?

De kringeltjes komen maar 5 dagen mee op kamp, daarom vragen we €90,00.
De speelclubs gaan al een hele week mee en daar vragen we dus €125,00 voor.
Alle anderen genieten mee van een heel bivak voor de prijs van €175,00.