Chiro Elsum blaast 25 kaarsjes uit!

CHIRO KRINGEL ELSUM BESTAAT DIT JAAR 25 JAAR. ๐ŸŽˆ
Dit gaan we dan ook zeker en vast vieren. We zullen dan ook zaterdag 6 mei en zondag 7 mei activiteiten voorzien voor jong en oud! ย Dit in en rond de feestzaal van Elsum.

Bekijk zeker ook ons evenement op Facebook!

ZATERDAG 06/05

14u โ€“ 18u: Bar + laddercompetitie

Tussen 14u en 18u zal er een bar zijn, waar iedereen welkom is om iets te komen drinken en om iets te snacken. ๐Ÿฅ‚ Ondertussen zal er een grote laddercompetitie georganiseerd worden voor jong en oud! Iedereen is hierbij welkom om mee te doen, we voorzien per leeftijdscategorie opdrachten/spelletjes. De persoon/ vereniging die over de hele namiddag het meeste opdrachten tot een goed einde brengt zal een tegoed bon van โ‚ฌ100 winnen in een winkel naar keuze. ๐Ÿ† We vragen om deel te nemen een vrije gift vanaf โ‚ฌ2.

Tussen 17u en 18u zullen er ook frietjes te verkrijgen zijn voor de hongerige onder ons! ๐ŸŸ


19u โ€“ 22u: FUN-QUIZ

In de avond is iedereen welkom op de FUN-QUIZ. ๐Ÿฅ‡ De deuren en toog gaan open om 19u en de eerste vraag wordt gesteld om 20u. Een ploeg bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Treuzel dus niet met inschrijven want vol is vol! Inschrijvingsgeld is amper 18 euro per ploeg, ter plaatse te betalen aan de kassa met cash of Payconiq.ย 

ZONDAG 07/05

We verwelkomen iedereen graag op zondag voor onze jaarlijkse spaghettidag. Hier kan je lekkere spaghettiโ€™s krijgen met verse zelfgemaakte saus en ons dessertenbuffet zal weer goed gevuld zijn. ๐Ÿฐ Er zal keuze zijn tussen gewone spaghetti en vegetarische spaghetti, voor degene die geen spaghetti lusten voorzien wij ook heerlijke croques. Je hoeft je niet in te schrijven, iedereen is gewoon welkom tussen 11u30 en 19u!

Het hele weekend kan er betaald worden aan de kassa met cash of Payconiq!

Daarnaast worden er ook speciale T-shirts van 25 jaar Chiro Elsum verkocht. ๐Ÿ‘• T-shirts moeten op voorhand besteld worden via de onderstaande link.

Als je beslist er te bestellen, is het de bedoeling dat je deze komt ophalen op zaterdag 6 mei of zondag 7 mei in de feestzaal van Elsum.ย 

Tot 6 en 7 mei!

De leiding heeft er alvast heel veel zin in om met jullie allemaal er een super feest van te maken!
๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿงก